Σας καλωσορίζουμε στο βιβλίο επισκεπτών του www.georgesdesigns.gr!

 

Στο πεδίο αυτό μπορείτε να αφήνετε τα μηνύματά σας. Τα βήματα που ακολουθούμε είναι:

1) Γράφουμε τον τίτλο του μηνύματος που θέλουμε να αφήσουμε στο πεδίο "Τίτλος",  το όνομα ή το ψευδώνυμο που θέλουμε στο πεδίο "Όνομα" και (προαιρετικά) στο πεδίο "e-mail" μπορούμε να γράψουμε το e-mail μας.

2) Στο πεδίο του κειμένου γράφουμε το μήνυμα που θέλουμε να αφήσουμε.

3) Βλέπουμε στο πεδίο "Οπτική επαλήθευση" τους χαρακτήρες που υπάρχουν και τους γράφουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ώς έχουν στο διπλανό κουτάκι. Να σημειωθεί ότι εάν ένας χαρακτήρας είναι με κεφαλαία, πρέπει και εμείς να τον αντιγράψουμε δίπλα με κεφαλαία. Εάν δέν είμαστε βέβαιοι για κάποιον χαρακτήρα, μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί  , για να εμφανιστούν διαφορετικοί χαρακτήρες.

4) Τέλος, πατάμε το κουμπί "Καταχώρηση".

Subject *
Name *
Email
Content *
Image Verification * Captcha ImageReload Image
   
 

Αρχίμ. Ιωακείμ Βασιλάκος ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ): Καλή Χρονιά

 

Καλησπέρα και καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε…. Σήμερα είδα την επίσημη σελίδα σας στο ίντερνετ και μέρος της δουλειάς σας. Θέλω να σας συγχαρώ και να ευχηθώ τα καλύτερα. Με εκτίμηση, αρχίμ .Ιωακείμ Βασιλάκος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ιεράς Μητροπόλεως Τριπόλεως Λιβύης.

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

 

Powered by Phoca Guestbook

ΑΛΛΑΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Today3
Yesterday10
Week34
Month271
All342014