Ο Γεώργιος Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Κοπάνη Ιωαννίνων το έτος 1950.  Από την ηλικία των δώδεκα ετών εντάχθηκε στο δυναμικό της τεχνικής σχολής χνης.﷽﷽﷽﷽﷽ικκαλρθε τη δική του   “Γεωργίου Σταύρου” στα Ιωάννινα  όπου και σπούδασε για τέσσερα χρόνια  ξυλογλυπτική, σχεδιασμό και κατασκευή επίπλων.

Με την αποφοίτηση του μετακόμισε στην Αθήνα όπου εργάσθηκε σε διάφορα εργαστήρια ενώ συνέχιζε να σπουδάζει, ειδικευόμενος στην εσωτερική διακόσμηση και τον σχεδιασμό επίπλων.Με την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων δημιούργησε τη δική του εταιρία στην Αθήνα η οποία λειτούργησε για τέσσερα χρόνια πριν μεταφερθεί  στη Γραμμενίτσα της Άρτας όπου συνεχίζει να σχεδιάζει και να σκαλίζει τα δικά του μοναδικά κομμάτια  ξυλόγλυπτης τέχνης.

χνης.﷽﷽﷽﷽﷽ικκαλρθε τη δική του “Γεωργίου Σταύρου” στα Ιωάννινα όπου και σπούδασε για τέσσερα χρόνια ξυλογλυπτική, σχεδιασμό και κατασκευή επίπλων. Με την αποφοίτηση του μετακόμισε στην Αθήνα όπου εργάσθηκε σε διάφορα εργαστήρια ενώ συνέχιζε να σπουδάζει, ειδικευόμενος στην εσωτερική διακόσμηση και τον σχεδιασμό επίπλων. Με την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων δημιούργησε τη δική του εταιρία στην Αθήνα η οποία λειτούργησε για τέσσερα χρόνια πριν μεταφερθεί στη Γραμμενίτσα της Άρτας όπου συνεχίζει να σχεδιάζει και να σκαλίζει τα δικά του μοναδικά κομμάτια ξυλόγλυπτης τέχνης.

ΑΛΛΑΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Today28
Yesterday38
Week149
Month701
All335560